- نویسنده : pouyatoofani
- ۳۰ آبان ۱۳۹۷
- کد خبر 15615
- 214 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به وقت خبر _علیرضا اسماعیلی پیش از ظهر امروز در همایش هم پیمانی با ایمنی راهها به مناسبت روز جهانی قربانیان سوانح رانندگی در رشت اظهار داشت: طبق آمارها سالانه ۲ هزار کودک که بخش اعظم آن دانشآموز هستند در سوانح جادهای کشور کشته میشوند.
رئیس هیئت مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راههای کشور عنوان کرد: از آنجا که هر فردی از نخستین لحظه ورودش به خارج از منزل خود با پدیده ترافیک مواجه میشود بنابراین مسائل حوزه ترافیک موضوعی است که به جهت گستردگی بسیار زیاد به نوعی همه آحاد جامعه را با خود درگیر میکند.
اسماعیلی با بیان اینکه نخستین خودروهای اولیه در سال ۱۲۸۳ وارد ایران شد ابراز داشت: همزمان با سفرهای خارجی مظفرالدین شاه قاجار به خارج از کشور و در مواجهه با مظاهر پیشرفت و تکنولوژی در ممالک اروپایی رفته رفته مسیر ورود وسیله نقلیه موتوری به داخل کشور فراهم شد.
وی با بیان اینکه فرهنگ استفاده از خودرو همراه این وسیله نقلیه وارد کشورمان نشد تصریح کرد: در حال حاضر در بسیاری از کشورهای اروپایی با وجود درصد بالای خودروها شهروندان برای تردد و جابهجایی در مسیرها بیشتر به سمت سیستمهای حمل و نقل عمومی و شهری گرایش دارند.
رئیس هیئت مدیره جمعیت طرفداران ایمنی راههای کشور از سه عامل مؤثر در بروز سوانح رانندگی سخن گفت و افزود: استفاده کنندگان از راهها، وسیله نقلیه و خصوصیات راه از جمله عناصر مهمی هستند که هر یک از آنها به صورت منفرد میتوانند به بروز سوانح و تصادفات رانندگی منجر شوند.
اسماعیلی عامل رانندگان را علت ۷۰ درصد تصادفات جادهای اعلام کرد و اظهار داشت: طبق این بررسیهای انجام شده هر چیزی که بتواند تأثیر مثبتی در رفتار رانندگان ایجاد کند میتواند تا حد بسیار زیادی در کاهش میزان وقوع تصادفات و سوانح جادهای در طول راهها کمک کند.
وی با بیان اینکه طبق گزارش سازمان نظام پزشکی در ۱۴ سال اخیر حدود ۳۱۵ ایرانی در سوانح جادهای کشته شدهاند عنوان کرد: در سال گذشته نزدیک به ۱۷ هزار نفر در کشور به علت بروز سوانح رانندگی کشته شدند بنابراین باید در این زمینه با تغییر رویکردها برنامهریزی جدیتری انجام شود.
تسنیم
https://bevaghtekhabaregilan.ir/?p=15615