×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 4 December , 2024

به گزارش به وقت خبر ؛جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگویی اظهار داشت:‌ افزایش قیمت بنزین در شرایطی که مردم با انواع فشارهای اقتصادی مواجه‌اند به هیچ عنوان به صلاح نیست و دولت نباید ناتوانی خود را در بحث کنترل قاچاق سوخت با اهرم‌هایی نظیر افزایش قیمت حامل‌های انرژی جبران کند.

نماینده مردم رشت در مجلس عنوان کرد:‌ با توجه به مشکلات اخیر قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا کرده و مشکلات اساسی در زندگی آنان پدید آمده است بنابراین به اعتقاد بنده هرگونه افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی جامعه را با چالش‌هایی کاملاً جدیدتر مواجه می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد:‌ مجلس بر اساس برخی ضروریات و مصالح موجود هشدارهای لازم را به دولت در مورد اعمال هرگونه تغییر در نرخ سوخت و حامل‌های انرژی داده است و بارها تأکید کرده که دولت حق هیچ‌گونه افزایش قیمتی را در مورد سوخت ندارد.

کوچکی‌نژاد با اشاره به استنادهای دولت جهت افزایش قیمت سوخت افزود:‌ به اعتقاد دولت با شوک چهارم ارزی و نوسانات به‌وجود آمده در این عرصه،‌ انگیزه قاچاق سوخت از کشورمان به سمت مرزها بسیار افزایش پیدا کرده بنابراین برای کنترل این وضعیت پیشنهاد افزایش قیمت را مطرح کرده است.

وی با تأکید بر اینکه دولت نمی‌تواند ناتوانی خود را در کنترل قاچاق سوخت با ابزارهای دیگری جبران کند گفت: افزایش قیمت حامل‌های انرژی و بنزین آن‌هم در چنین شرایطی یعنی تحمیل فشار فزاینده اقتصادی به آحاد مردم،‌ به همین علت مجلس در این وضعیت کنونی موافق افزایش قیمت سوخت نیست.

نماینده مردم رشت در مجلس از احتمال افزایش قیمت حامل‌های انرژی در آینده سخن گفت و تصریح کرد: به اعتقاد‌ مجلس فعلاً افزایش قیمت سوخت به نفع جامعه نیست اما برای جلوگیری از روند تصاعدی مصرف بنزین،‌ کنترل قاچاق سوخت و کمک به کاهش آلاینده‌ها این تصمیم در آینده عملی می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به پیشنهاد دولت در فرآیند تدوین بودجه سال ۹۷ اشاره کرد و ابراز داشت:‌ دولت در بودجه امسال پیشنهاد داده بود که با افزایش قیمت حامل‌های انرژی و کسب درآمد ۱۸ هزار میلیاردی آن را به بخش توسعه اشتغال و سایر حوزه‌های تعیین شده تزریق کند.

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه در آن مقطع زمانی مجلس به علل مختلف از قبول این طرح دولت سر باز زد افزود:‌ دولت در زمان تدوین لایحه بودجه ۹۷ تأکید زیادی بر روی قضیه افزایش قیمت حامل‌های انرژی داشت به طوری که با وجود مخالفت‌های مجلس،‌ دائماً سناریوهای جدیدی را در این زمینه مطرح می‌کرد.

وی تحمیل تورم سرسام‌آور به جامعه و ایجاد چالش‌های اقتصادی را از جمله دلایل مجلس برای رد طرح افزایش قیمت سوخت اعلام کرد و گفت: اخیراً نیز در روزهای گذشته صحبت‌هایی از انگیزه و اهتمام دولت جهت افزایش قیمت حامل‌های انرژی به گوش می‌رسد که البته بدون مصوبه مجلس قابل اجرا نیست.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه دولت برای ایجاد تغییرات محسوس در نرخ سوخت به مصوبه مجلس نیاز دارد گفت:‌ دولت برای سهمیه‌بندی و دو نرخی کردن قیمت حامل‌های انرژی باید لوایح خود را ارائه دهد اما برای مشخص شدن سرنوشت این لوایح باید منتظر عکس‌العمل مجلس باشیم.

 

تسنیم

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.