- نویسنده : pouyatoofani
- ۲۱ مهر ۱۳۹۷
- کد خبر 13965
- 368 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش به وقت خبر _جلالالدین محمد شکریه در گفتوگویی اظهار داشت: در میان بسیاری از مؤلفههایی که در چند وقت اخیر التهابات زیادی را در بازار داخلی ایجاد کرده جدای از رخدادها و نوسانات شدید ارزی، مسئله اوج یافتن خریدهای نامتعارف خانگی در بخشهای مختلف بوده است.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور عنوان کرد: به طور قطع اگر دولت و بانک مرکزی به وسیله سیاستها و راهبردهایی کاملاً روشن و دقیق و با تنظیم مقررات لازم و کنترل نرخ ارز در جهتدهی و هدایت مثبت بازار به خوبی نقش خود را ایفا کنند اقتصاد داخلی شاهد چنین نوسانات شدیدی نمیشود.
شکریه نقش فرهنگ صحیح مصرف در جامعه را مورد تأکید قرار داد و افزود: در کنار بسیاری از عوامل مؤثر نظیر عدم کارکرد دولت و بانک مرکزی در تنظیم و کنترل نرخ ارز ، هجوم لایههای مختلف جامعه و مردم به سمت خرید یک کالای مشخص زمینه آشفتگی بازار داخلی را تشدید میکند.
رئیس اتاق اصناف گیلان مسئله آشفتگی بازار داخلی را از منظر دیگری نیز مورد بررسی و رصد قرار داد و اظهار داشت: در این میان برخی نیز از وضعیت بازار به نفع خود بهره بردند به این ترتیب که از برخی کالاهای خاص به عنوان یک فرصت طلایی جهت کسب و کار و درآمدزایی استفاده کردند.
وی عدم آزادسازی بسیاری از کالاهایی که در صف گمرکات کشور هستند را در آشفته بازار فعلی تأثیرگذار خواند و گفت: تخلیه سریع این اقلام و توزیع آن در بازار توسط دولت به عنوان یک اهرم متعادلکننده میتواند در کنترل شرایط و ایجاد آرامش در بازار به نحو مطلوبی مؤثر واقع شود.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه بسیاری از رفتارهای اقتصادی در یک جامعه از مسائل فرهنگی آن نشأت میگیرد بیان داشت: به اعتقاد بنده با اصلاح برخی مسائل فرهنگی در نحوه مصرف و سپس اشاعه و نهادینهکردن آن میتوان به حفظ چارچوبهای موجود اقتصادی جامعه کمک کرد.
شکریه به برخی از اقدامات انجام شده توسط اتاق اصناف گیلان جهت حفظ و کنترل بازار اشاره کرد و ابراز داشت: تشدید بازرسیها، حضور پررنگ رؤسای اتحادیههای مرتبط در بازار و هماهنگی با واحدهای صنعتی آنان و شناسایی انبارهای غیرمجاز برخی از این تمهیدات انجام شده هستند.
رئیس اتاق اصناف گیلان با تأکید بر اینکه اقدامات انجام شده به نحو زیادی در کاهش التهابات بازار مؤثر واقع شدهاند عنوان کرد: اصناف حلقه و زنجیره آخر اتصال بین تولیدکننده و مصرفکننده هستند بنابراین ایجاد تعادل مطلوب در بازار قطعاً به نحوه عملکرد این زنجیره در لایههای بالاتر وابسته است.
تسنیم
https://bevaghtekhabaregilan.ir/?p=13965