- نویسنده : pouyatoofani
- ۱۳ آذر ۱۳۹۷
- کد خبر 16122
- 221 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به وقت خبر _معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از کسب رتبه نخست معاونت غذا و دارو دانشگاه در برنامه پایش عملیاتی وزارت بهداشت در بین معاونت های غذا و دارو دانشگاه های سطح دو کشور و رتبه دوم در بین ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور، طی شش ماه اول سال جاری، خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در این خصوص اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، موفق به کسب رتبه نخست برنامه پایش عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بین معاونت های غذا و دارو سطح دو دانشگاه های علوم پزشکی و رتبه دوم کشوری در شش ماه اول سال ۹۷شد.
دکتر زهرا حصاری ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه، برنامه پایش عملیاتی فعالیت های مربوط به ادارات نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی، نظارت بر امور دارویی و مخدر، فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی را در زمان تعیین شده، با میزان تحقق ۹۹.۷۵ درصد انجام داد.
وی درپایان رتبه معاونت غذا و دارو را در سال ۹۵، رتبه بیست و هفتم کشور، در پایان سال ۹۶ رتبه چهارده و در شش ماهه اول سال جاری، رتبه دوم کشوری و رتبه اول در بین دانشگاه های سطح دو اعلام کرد./
دکتر زهرا حصاری ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه، برنامه پایش عملیاتی فعالیت های مربوط به ادارات نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی، نظارت بر امور دارویی و مخدر، فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی را در زمان تعیین شده، با میزان تحقق ۹۹.۷۵ درصد انجام داد.
وی درپایان رتبه معاونت غذا و دارو را در سال ۹۵، رتبه بیست و هفتم کشور، در پایان سال ۹۶ رتبه چهارده و در شش ماهه اول سال جاری، رتبه دوم کشوری و رتبه اول در بین دانشگاه های سطح دو اعلام کرد./
https://bevaghtekhabaregilan.ir/?p=16122