×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 11 September , 2024

 

به وقت خبر _ فرهاد دلق‌پوش امروز در نشست استاندار گیلان با مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور در استانداری گیلان اظهار داشت: تعیین تکلیف شرکت‌های نساجی پوشش، فومنات و حمایت از کارخانه ریسندگی خاور یک امر ضروری است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه واحد ریسندگی خاور مجموعه‌ای بزرگ از صنعت نساجی تحت مالکیت شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند بانک صنعت و معدن است افزود: صنعت نساجی از دیر ایام با هویت گیلان گره خورده است.

وی با اعلام اینکه از مجموعه بانک صنعت و معدن به‌عنوان بانکی تخصصی در این حوزه انتظار می‌رود تا در راستای رفع موانع و مشکلات واحدهای صنعتی زیرمجموعه خود در گیلان اقدام کند گفت: صنایع بزرگ و قدیمی نساجی گیلان تحت تملک و سهامداری شرکت آتیه دماوند و متعلق به بانک صنعت معدن است.

دلق‌پوش با اشاره به اینکه تحرک و عزم جدی بانک مذکور در احیاء و نوسازی این صنایع امری ضروری و نیازمند توجه است تا به وضعیت مطلوب برسد خاطرنشان کرد: استان گیلان صنایعی قابل اتکاء برای رسیدن به رونق و توسعه پایدار دارد‌.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه توانمندی متقاضیان سرمایه‌گذاری و طرح‌های جدید صنعتی در گیلان باید در قالب کمیته‌ای به‌صورت همه‌جانبه و با تدابیر لازم بررسی شود افزود: واگذاری به سرمایه‌گذاران باید طی فرآیند بررسی و تحقیق صلاحیت و توانمندی انجام شود.

وی با اشاره به دستورالعمل سال ۹۵ بانک مرکزی مبنی بر مشمول بخشودگی سود و جرایم تسهیلات کمتر از هزار میلیون ریالی گفت: به‌علت تخصصی بودن بانک صنعت و معدن این امتیاز شامل مشتریان این بانک در گیلان نشده و پیگیری و کسب این امتیاز برای مشتریان در حوزه صنعتی گیلان می‌تواند رویکرد انگیزشی و مثبت ایجاد کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه تخصیص کمک‌های فنی اعتباری دولت از طریق پیگیری بانک صنعت و معدن برای استفاده واحدهای صنعتی راهکاری مطلوبی برای پویایی صنایع در استان گیلان است افزود: صنایع استان گیلان با حمایت و توجه عاملی برای توسعه اقتصادی می‌شود.

وی گفت: باید در راستای بهره‌مندی واحدهای تولیدی گیلان از یارانه نرخ سود زیر ۱۰ درصد با تخصیص تسهیلات ازطریق منابع بانکی اقدام شود و در این راستا با انعقاد تفاهم‌نامه بانکی بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه و اتخاذ تدابیر لازم در شورای عالی پول و اعتبار می‌توان به نقطه مطلوب رسید.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: با اقدامات مذکور نقش ممتاز بانک صنعت و معدن در حمایت از صنایع و واحدهای تولیدی ارتقاء می‌یابد و پویایی صنایع در سطح کشور و برون‌رفت از مشکلات اقتصادی را به ارمغان می‌آورد.

 

تسنیم

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.