- نویسنده : pouyatoofani
- ۲۹ مهر ۱۳۹۷
- کد خبر 14289
- 359 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به وقت خبر ؛ شاهرخ یوسفزاده چابک صبح امروز در جلسه شورای پدافند غیرعامل و قرارگاه زیستی استان گیلان در رشت اظهار داشت: مسئله آموزش مهمترین ابزار برای معرفی اهمیت پدافند غیرعامل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با اشاره به تدین نقشه راه پدافند غیرعامل برای فعالان این عرصه عنوان داشت: وجود امکانات مناسب برای تشخیص به موقع تهدیدات پدافندی از جمله مهمترین نیازهای این حوزه است.
یوسفزاده چابک با اعلام اینکه میزان سختی آب در استان گیلان از حد استاندارد بیشتر است عنوان داشت: شناسایی تب کنگو و آنفولانزای مرغی و همچنین پیشگیری از شیوع آن از جمله اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیرعامل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اجرای نظام مراقبت سندرومیک توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان را از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیرعامل دانست و افزود: اجرای این طرح از شیوع بیماریهای میکروبی به سرعت جلوگیری میکند.
وی قاچاق مواد غذایی را از جمله عوامل تهدیدکننده سلامت غذای مردم دانست و خاطرنشان کرد: فاضلاب بیمارستان و پسماندهای بیمارستانی از جمله تهدیدات زیستی استان گیلان بود که در حال حاضر بیمارستانهای استان مجهز به تصفیهخانه هستند.
فرماندار ماسال نیز در این جلسه اظهار داشت: تدوین شناسنامه روستایی از جمله اقدامات پدافندی انجام شده در راستای معرفی و شناخت روستاهای این شهرستان است.
محمدجواد عامر تهیه بانک جامع امکانات و تجهیزات شهرستان ماسال را بخشی از اقدامات پدافندی انجام شده در این شهرستان دانست و ابراز داشت: همایش با موضوع پدافند غیرعامل با حضور فعالان این حوزه در ماسال برگزار شد.
وی مسئله آب شرب مناطق روستایی و کوهستانی را یکی از مشکلات پدافندی استان گیلان دانست و تصریح کرد: ساکنان این مناطق از آب رودخانه برای شرب استفاده میکنند و رو باز بودن آنها امکان وقوع بیوتروریسم را بهدنبال دارد.
عامر افزایش مهاجرت روستائیان به شهرها را یکی دیگر از مشکلات حوزه پدافند استان گیلان دانست و افزود: طرح بومگردی از طرحهای خوبی است که از افزایش این مشکل جلوگیری میکند اما موانعی مانند بانکها و منابع طبیعی پیش روی این طرح وجود دارد.
انتهای پیام/م
تسنیم
https://bevaghtekhabaregilan.ir/?p=14289