به گزارش به وقت خبر به نقل از رشت۲۰، شصت و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی کلانشهر رشت در عمارت حاج میرزا خلیل رفیع برگزار شد.
۱۸:۲۲ حامد عبدالهی در حالی تنها غایب این جلسه است که جلسه با حدود ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه تأخیر آغاز شد.
۱۸:۲۴ فاطمه شیرزاد بهعنوان منشی با اعلام دستورات جلسه فرازی از وصیتنامه شهید محمدرضا غزنوی را قرائت نمود.
۱۸:۲۶ امیرحسین علوی ریاست جلسه با بیان اینکه در پروژههای سرمایهگذاری نیاز به تصمیمات مدیریتی داریم که میبایست در جلسهای غیررسمی به آن پرداخته شود.
۱۸:۲۸ اسماعیل حاجی پور بهعنوان اولین ناطق پیش از دستور با تذکر نسبت به تأخیرات در برگزاری جلسات پیشنهاد داد جلسه رأس ساعت ۱۸ برگزار شود اما بدون تأخیر.
وی ادامه داد: در بحث تهاتر به یک مصیبت جدی دچار شدهایم. تهاتر یک جایگاه برای سوءاستفاده برخی شده است. برخی از افراد راهنمایی میکنند که پیمانکار اقداماتی را انجام دهد که شهرداری ضرر کند. باید برای موضوع تهاتر اقدامات جدی انجام دهیم تا شهرداری بیش از این ضرر نکند.
حاجی پور اضافه کرد: بنده نمیدانم چه کسی مسئول پیگیری مصوبات شورا است؟ در بحث بازآفرینی خواهر امام همچنان با مشکل مواجه هستیم و هنوز وضعیت به همان منوال است. در موضوع گروه موزیک باید خود را بجای افراد این گروه بگذاریم. این افراد گروه موزیک ۱۰ ماه است که حقوق نگرفتهاند. مگر میشود چنین چیزی اتفاق بیفتد؟
وی افزود: چگونه ممکن است که کارشناس شهرداری چندین سال در یک جا حضور دارد و تغییری صورت نمیگیرد؟ باید تغییرات برای ایجاد نشاط در انجام کار صورت بگیرد.
عضو شورای شهر رشت با اشاره به وضعیت محدوده خیابان مطهری و حضور مالخرها درخواست کرد که مأمورین سد معبر برخورد جدی با این افراد داشته باشند تا امنیت در فضای شهر حاصل گردد.
حاجی پور با تأکید به انضباط مالی در افزایش بودجه سال آتی گفت: نباید بر روی مواردی که محقق نشده است بودجه را افزایش دهیم. همچنین پروژههایی که برای شهر اهمیت ویژهای دارند در اولویت قرار بگیرند و پروژههای دارای اهمیت کمتر حذف شود.
۱۸:۴۶ احمد رمضانپور بهعنوان ناطق دوم جلسه با اشاره به ایام گذشته و آتی به عملکرد ضعیف در حوزه پرداختن به نهضت جنگل و دوران مشروطه پرداخت.
۱۹:۱۰ پیمان پارسا رئیس سازمان حملونقل، بار و مسافر شهری شهرداری رشت با حضور در صحن علنی شورا به تشریح لایحه مطرحشده برای اقدامات سازمان در روز رشت پرداخت.
وی در خصوص هزینه رایگان بودن حملونقل عمومی گفت: به ازای هر روی مبلغی حدود ۶ میلیون و پانصد هزار تومان هزینه میشود.
پارسا ادامه داد: تعداد اتوبوسهای شهر رشت به ۸۰ دستگاه رسیده است و با توجه به اینکه طی یک سال اخیر تعداد اتوبوسها افزایشیافته است و برای جلوگیری از بروز مشکل تنها راه موجود برونسپاری حملونقل عمومی است و بنابراین حدود ۴۰ الی ۵۰ درصد مدیریت هزینه صورت خواهد پذیرفت.
۱۹:۳۰ فرهام زاهد نیز گفت: در مجموعه شهرداری هرکس بهعنوان راننده وارد شهرداری شده است امروز در هر شغلی مشغول هستند به شغل خودشان بازگردند و راننده پشت میز ننشیند.
۱۹:۳۴ بهراد ذاکری با اشاره به تأخیر در آغاز جلسه، گفت: آقای پارسا آبروی مدیران جوان در شهرداری هستند. در بحث نیروهای شهرداری باید ضمانتهای لازم برای واگذاری امور به شرکتها برای برونسپاری اخذ شود.
۱۹:۳۵ فرهام زاهد به دلیل مشغله صحن علنی را ترک کرد.
۱۹:۳۷ دستور بعدی جلسه در خصوص کمک مالی حمایتی به یکی از هنرمندان در صحن علنی شورا مطرح شد.
این لایحه بهصورت دو فوریت مورد تصویب قرار گرفت.
۱۹:۴۰ لایحه کمک مالی به یکی از پاکبانان که سال گذشته دچار حادثه شده بود مورد تصویب قرار گرفت.
۱۹:۴۲ لایحه کمک به یک موسسه خیریه در صحن علنی شورا مطرح شد. دو فوریت این لایحه تصویب شد.
۱۹:۴۵ لایحه سفر برای نشست شهر خلاق خوراک و غذا ماکائو در صحن شورا مطرح شد.
بهراد ذاکری و فاطمه شیرزاد با اصل موضوع حضور در گردهمایی شهر خلاق خوراک و غذای ماکائو مخالفت کردند.
احمد رمضانپور در موافقت با لایحه گفت: این سفرها بخصوص آنکه هزینههای آن با میزبان است، آوردههای خوبی برای مجموعه شهرداری دارد و نباید کرسی موجود را بهراحتی از دست دهیم.
حجت جذب نیز گفت: خانم قدیمی بارها تمایل داشتند که در بحث شهر خلاق توضیح دهند اما فرصت لازم متأسفانه فراهم نشده است.
وی ادامه داد: بنده با این موضوع موافق هستم. همچنین هزینه پای کشور میزبان است و نباید فرصتها را بهراحتی از دست دهیم.
بهراد ذاکری در مخالفت با لایحه گفت: با توجه به شرایط اقتصادی شهرداری نباید جو روانی را با یک سفر خارجی منفی کنیم. هرچند که هزینه به عهدهی کشور میزبان بوده باشد!
بنده با موضوع شهر خلاق خوراک و غذا مخالف نیستم اما میتوانستیم از آن استفاده بهتری کرده باشیم. امروز کدام سرمایهگذار برای غذا وارد شهر رشت شده است؟ بهجز آنکه عضو شورا با لبخند یک فست فود را افتتاح کرده است؟!
فاطمه شیرزاد نیز بهعنوان مخالف لایحه فوق گفت: نمیدانم چرا میخواهیم واقعیتها را کتمان کنیم. گاهی برای حمایت از یک مدیر مقابل یکدیگر میایستیم! بنده قبل از این به خانم قدیمی تأکید کردهام که زیرساختهای لازم برای موضوع شهر خلاق آماده نیست. حتی گاریهای کبابی در شهر رشت نیز در سطح شهر یکدست نیست و هنوز در زیرساختهایی لازم موجود نیست.
حجت جذب با تذکر نسبت به سخنان بهراد ذاکری گفت: اینکه بگوییم هرکس با این موضوع موافق باشد خیانت کرده است صحیح نیست. خیانت تضییع حقوق کارکنان و مردم است که هفته آینده بهصورت مبسوط به آن خواهم پرداخت.
۲۰:۰۳ پس از سخنان جذب بهراد ذاکری به نشانه اعتراض جلسه را ترک کرد!
۲۰:۱۰ علیرضا قانع بهعنوان دبیر کمیسیون فرهنگی و معاون پارلمان شهردار رشت در شورای اسلامی برای سفر به ماکائو پیشنهاد شد.
۲۰:۳۵ طرح واگذاری ساختمان گیل بانو بهصورت رایگان به زنان بیسرپرست برای سومین هفته پیاپی در صحن شورا مطرح شد اما برای بررسی بیشتر به هفته آینده موکول شد.
۲۱:۱۴ ختم جلسه توسط ریاست شورا اعلام شد