- نویسنده : pouyatoofani
- ۰۸ دی ۱۴۰۲
- کد خبر 26213
- 487 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش به وقت خبر _به مناسبت فرا رسیدن روز رشت ،هفتم دی ماه بزرگترین جشنواره خوراک کشور با حضور ۵۰ رستوران از ۱۷ شهرستان در تالار مرکزی رشت برگزار شد
در این رویداد بیش از ۳۰خبرنگار به عنوان نماینده خبرگزاری های خارجی از کشورهای روسیه،چین ،ترکیه،فرانسه و.. حضور داشتند.
در این میان، روی میز تیم اساتید از دانشگاه همیاریها که در این رویداد شرکت کرده بودند غذاهای اصیل گیلانی با رنگ و تنوع های مختلف به چشم می خورد که نظر بسیاری از داروان و حاضرین را به خود جلب کرده بود.
از این رو تصمیم گرفتیم که سراغ یکی از این اساتید رفته و در این خصوص این رویداد بزرگ با وی به گفتگو بپردازیم.
صدیقه ملکی خیمه سری از تیم اساتید دانشگاه همیاریها و مدرس دانشگاه علمی کاربردی یکی از شرکت کنندگان این رویداد بود که در گفتگو با به وقت خبر با اشاره به سطح بالای این رویداد و کیفیت غذاها بیان داشت:بدون شک چنین جشنواره هایی می تواند ظرفیت بالای رشت را بعنوان شهرخلاق خوراک به بهترین نحو ممکن به نمایش بگذارد.
وی در ادامه افزود: هنر شیرین آشپزی از گذشته تا کنون در خانواده من حرف اول را میزده ،مادرم و زنان بزرگ خانواده آشپزهای ماهری بودند و از اینرو منم از کودکی به پخت و پز علاقه مند شدم.
صدیقه ملکی با بیان اینکه از طرف دانشگاه جامع علمی کاربردی به این جشنواره دعوت شدم اذعان داشت:سعی کردم غذاها را به همان سبک و سیاق گذشتگان آماده کنم تا بتوانم با رنگ و عطر واقعی آنها ،جلوه اصیل یک غذای محلی را به نمایش بگذارم.
وی خاطرنشان کرد:همچنین ارگانیک بودن غذاها از دیگر اهدافم بود که به همین دلیل کوکو سبزی فسنجان،باقالا قاتق،و کدوپلو و ترش تره را در کنار آش دوغ و سایر غذاها انتخاب کردم که خوشبختانه مورد پسند شرکت کنندگان قرار گرفت.
ملکی در پایان ضمن تشکر از شهرداری رشت و سازمان میراث فرهنگی در جهت برپایی این رویداد عنوان کرد:بسیار خوشحالم که توانستم در این جشنواره توانایی های خودم را به نمایش بگذارم، آشپزی برایم بسیار لذت بخش است و امیدوارم که اینگونه رویدادها ادامه دار باشد
https://bevaghtekhabaregilan.ir/?p=26213