- نویسنده : pouyatoofani
- ۰۳ آذر ۱۳۹۷
- کد خبر 15752
- 339 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به وقت خبر _در پی بازدید های نظارتی، یک واحد چای سازی فاقد مجوز بهداشتی، توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان شناسایی و توقیف شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر زهرا حصاری- معاون غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در پی بازدید های نظارتی، یک واحد چای سازی فاقد مجوز بهداشتی، توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان شناسایی و توقیف شد. وی افزود: طی این بازرسی، حدود ۵۰ تن چای سیاه بدلیل نداشتن پروانه بهداشتی ساخت و نامناسب بودن کیفیت محصول، کشف و با حضور نماینده تعزیرات شهرستان فومن توقیف و جهت اقدامات قانونی، پرونده به مراجع قضایی ارسال شد./ن
https://bevaghtekhabaregilan.ir/?p=15752